08-51511070 info@creonovus.se
Följ oss på sociala medier

Inbjudande poolområde

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

I Täby har vi byggt till en härligt vinterträdgård och därtill klätt in en befintlig pool med trall och stenlagt terrassen. Här kan familjen njuta många lata dagar i solskenet.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”http://creonovus.ingelahalling.se/wp-content/uploads/2015/11/Inbjudande-poolområde-2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”http://creonovus.ingelahalling.se/wp-content/uploads/2015/11/Inbjudande-poolområde-3.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”http://creonovus.ingelahalling.se/wp-content/uploads/2015/11/Inbjudande-poolområde-4.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Dela!