08-51511070 info@creonovus.se
Följ oss på sociala medier

Specialbyggd trappa på Ekerö

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Här är resultatet av vår kunds speciella önskemål för sin trappa till den nya övervåningen på Ekerö. För att passa inredningen har trappan ett lite ”råare” intryck med synliga svetsskarvar. Stegen är i betsad ek.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rad”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”http://creonovus.ingelahalling.se/wp-content/uploads/2015/11/Specialbyggd-trappa-på-Ekerö2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”http://creonovus.ingelahalling.se/wp-content/uploads/2015/11/Specialbyggd-trappa-på-Ekerö3.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Dela!