08-51511070 info@creonovus.se
Följ oss på sociala medier

Okategoriserade

Ombyggnation i Huddinge

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”] Hos vår kund i Huddinge har vi monterat ett nytt glasparti ut till den nybyggda altanen. På baksidan har vi stöttat upp balkongen med nya stolpar och lagt en gångväg i skiffer. [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rad”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”http://creonovus.ingelahalling.se/wp-content/uploads/2015/11/Ombyggnation-i-Huddinge2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Bild”…

Läs mer

Inredd övervåning i Hjältevadshus, Vendelsö

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Efter montering av detta Hjältevadshus i Vendelsö inredde vi övervåningen. [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”http://creonovus.ingelahalling.se/wp-content/uploads/2015/11/Övervåning-Vendelsö-Hjältevadshus-169×300.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Läs mer

Nyrenoverad hall i Täby

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] I Täby har vi renoverat vår kunds hall. Se den härliga förändringen. [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”http://creonovus.ingelahalling.se/wp-content/uploads/2015/11/täby-innan-2-169×300.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Så här mörk var hallen innan renoveringen. [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Läs mer